Počela je sezona kaputa, od kojih doista očekujemo mnogo - da budu prekrasni, udobni, ugodni, nosivi u svakoj prigodi i da im vrijeme ne može ništa. Ukratko, upravo smo opisali domaći brend DeLight, iza kojega stoji kreativac Ivan Friščić, čiji su kaputi bezvremenski odjevni predmet. Zaštitno lice nove kampanje je Ana Begić Tahiri  koja se izvrsno snašla u ulozi modela i podržala DeLight, za koji teška i izazovna vremena nisu prepreka i opcija "odustani" – ne postoji

delight kaputi

Od prvog dana kad je stupio na scenu, DeLight ima jasan cilj – stvarati i kreirati odjevne komade za žene koje ne slijede slijepo trendove i žele u  ormaru imati vrhunski krojenu odjeću koja laska njihovoj figuri, izrađenu od najboljih tkanina, nosivu u svako doba dana. Vođen mišlju kako u ovom trenutku posebno treba biti ujedinjen, Ivan Friščić, vlasnik brenda DeLight, pripremio je kvalitetan i, ono što je najbitnije, domaći asortiman prekrasnih kaputa, odijela i haljina. Danas je više nego ikad bitno čitati deklaracije i podržavati domaći dizajn, a kvalitetne prirodne tkanine iz Italije i vrhunska izrada postavila je DeLight na posebno mjesto na hrvatskome modnom tržištu.

delight kaputi

Omiljena hrvatska glumica – Ana Begić Tahiri, našla se u glavnoj ulozi modela, a divan ambijent atraktivnog Đardina pokazao se kao idealna kulisa za ovo modno snimanje. 

"Delight je za mene dobio etiketu kvalitete već pri prvom odijelu koje sam ikada obukla. Nakon njega je došlo drugo pa treće i ono što nikad nije izostalo, osim divnih krojeva i materijala, upravo je ta kvaliteta izrade. Svake godine sam oduševljena kolekcijom kaputa i izborom materijala i iskreno, nekad se pitam gdje to sve nađe i kako to ukomponira. Kako postigne da na kraju rezultat bude toliko uspješan? U svakom slučaju, čast mi je biti dio tima i iz suradnje s Ivanom se svakako razvilo divno prijateljstvo", rekla je Ana.

delight kaputi

Kaputi su oduvijek bili bezvremenski odjevni predmet, a DeLight posebnu pažnju posvećuje upravo njima. Zimski dugi kaputi na vezanje (tzv. wrap kaputi) sa širokom kragnom bez kopčanja. Kaputi opuštenog, jednostavnog kroja s naglašenom kragnom beige boje pa sve do onih koji su strukirani s dvorednim ili jednorednim kopčanjem. Ako ste ljubiteljica naglašenijih ramena, pronaći ćete i takav. Svi kaputi su zbog svog sastava savršeno pogodni za niske temperature i jednostavni za nošenje. Govoreći o sastavu, radi se o mješavini vune, kašmira, mohera, devine dlake i alpake, koja odiše luksuzom i elegancijom te se nalaze se na listi želja mnogih žena. DeLight odjevni predmeti odišu kvalitetom, elegancijom, jednostavnošću i minimalizmom, te se mogu uspješno prenositi s generacije na generaciju.

delight kaputi

Ova kampanja je pokazatelj da je hrvatska kvaliteta uvijek prisutna i da je vrijedna podržavanja jer unatoč teškim i izazovnim vremenima, opcija "odustani" – ne postoji. DeLight, na čelu s Ivanom Friščićem neprestano stvara, a sve komade možete pogledati u ugodnom butiku u Vlaškoj ulici 6 u Zagrebu, a više o čitavom asortimanu pogledajte ili kupite na web stranici delight.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.