Škicnite najnoviju kolekciju cipelica kultnog branda Iron Fist - njihove ćete otkačene i vesele štikle, s maštovitim printovima svih boja, napokon moći kupiti i u Hrvatskoj

iron fist kolekcija cipela ljeto 2010

Obuća svjetski poznatog brenda Iron Fist napokon stiže i na hrvatsko tržište. Jedva smo dočekali njihove otkačene štiklice! Neobičnim kombinacijama boja i uzoraka, ali i prihvatljivim cijenama, ovaj je američki brand privukao veliki broj poklonika diljem svijeta te postao sinonimom za individualnost i jedinstveni stil.

Originalan i poseban, brand Iron Fist osmišljen je u kamionu dvojice prijatelja Mikea i Travisa u Kaliforniji, a inspiriran je uličnom skateboard kulturom, umjetnošću, tetovažama te punk i rock glazbom pa i ne čudi što se među vjernim obožavateljima nalaze poznata imena iz svijeta glazbe. Rise Against, My Chemical Romance, Taking Back Sunday, The Bronx, Tommy Lee i Avril Lavigne samo su neki od glazbenika koji biraju obuću branda Iron Fist na svojim nastupima, naglašavajući tako svoj beskompromisni stav.

Nekonvencionalni pristup brandu, autentičnost i neposrednost tajna je uspjeha Iron Fista među mladom publikom zasićenom klasičnim i bezličnim modelima obuće. Jer obuća Iron Fist nije samo obuća - ona je gotovo umjetničko djelo, iskreno i snažno, neponovljivo i izvan svih kategorija.

Obuća Iron Fist iz kolekcije proljeće/ljeto 2010. bit će sredinom ovog tjedna dostupna i u Hrvatskoj, u svim trgovinama Transport Footweara.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.