Kultni predmet koji odražava stil i eleganciju; točka na "i" profinjene modne kombinacije, predmet uspomene, praktična stvar, dragi poklon... - sve je to ručni sat. Modni dodatak prepun simbolike. U svijetu mode na globalnoj razini, upravo jedan hrvatski brend satova kroči stazom uspjeha i postao je omiljeni modni fetiš trendsetera i trendseterica diljem Planete

urban watch

Ako neka hrvatska poslovna priča zaslužuje svoje mjesto u svijetu ne samo dizajna i mode, već i uspješnog vođenja biznisa, onda je to priča o domaćem brendu satova Urban Watch. Pokrenuo ga je mladi i kreativni bračni par, Antonija i Ivan Petrović. Naime, Antonija i Ivan, došli su na ideju o stvaranju vlastitog brenda satova imena Urban Watch koji je svojim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama osvojio svjetsko tržište.

urban watch

urban watch

Ako uzmemo u obzir da su sav posao u stvaranju i brendiranju svog projekta realizirali sami, cijela priča poprima sasvim novu dimenziju. Urban Watch broji već nekoliko uspješnih kolekcija, prepoznale su ga brojne svjetske fashionistice, a proizvod se proširio na tržište Europe i SAD-a.

S početkom ove godine, Antonija i Ivan dizajnirali novu, šestu kolekciju nazvanu Paris. Inspirirana gradom koji je sinonim visoke mode, elegancije i stila, kolekcija spaja najbolje od modernog i tradicionalnog. Svaki detalj je pomno odabran i načinjen od najkvalitetnijih materijala kako bi izdržao test vremena.

urban watch

Kožne narukvice satova izrađene su od vrhunske talijanske kože. Oslobođen od svih nepotrebnih detalja, Urban Watch Paris će se svojom jednostavnom elegancijom savršeno uklopiti u svaki stil. Kolekcijom Paris dominiraju modeli kožnih narukvica, no u ponudi se nalaze i dva modela s metalnim narukvicama koji su osvojili i onu najzahtjevniju publiku.

Atraktivne fotografije za novu kampanju su snimljene na ulicama Zagreba, a potpisuje ih poznata hrvatska fotografkinja Mateja Vrčković.

urban watch

Model: Dorin Lucija Bajzec
Model: Pavle Petrović
Fotograf: Mateja Vrčković
Snimljeno u Zagrebu

www.urban-watch.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.