Modni dvojac ELFS ima novu kolekciju Atelier 2023, inspiriranu klasičnom malom crnom haljinom, ali ovaj put i u jarkim bojama. Dizajner Aleksandar Šekuljica ističe kako su haljine osmišljene da budu "spasiteljice" u svakoj prigodi

elfs atelier 2023

Modni dvojac ELFS početak jeseni slavi novom kolekcijom Atelier 2023 koju će ekskluzivno prikazati na modnoj reviji 18. listopada u Family mallu u Zagrebu. Upravo tamo će obožavatelji mode, novinari i modni stručnjaci imati priliku pogledati kolekciju koja je prava poslastica za sve ljubitelje haljina koje se, iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, ističu i multifunkcionalnošću kad je riječ o nosivosti.

elfs atelier 2023

Budući da je kolekcija, kako ističu dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, inspirirana klasičnom malom crnom haljinom, njome dominira crna boja. Međutim, nisu zaboravili ni obožavateljice kolorita kojima donose komade jarkih boja.

elfs atelier 2023

"Haljine su okosnica ove kolekcije, a nit vodilja je bila stvoriti kolekciju statement ready to use haljina koje spašavaju svaku prigodu kada želite zasjati ili niste sigurne što odjenuti. ELFS-ovo novo ruho osmislili smo linijom haljina koje izgledaju poput druge kože i nosive su u apsolutno svakoj prigodi. U kontaktu sa svojim klijenticama shvatili smo da sve vape za sličnim, a to je haljina koja spašava svaku prigodu i odlučili smo ponuditi cijelu kolekciju upravo takvih haljina!" ističe Aleksandar Šekuljica, dodajući je mala crna haljina svojevrsna heroina svake ženske garderobe.

elfs atelier 2023

A upravo nju su ELFSI u nekim dijelovima kolekcije obojili. Pritom je svrha je ostala ista - da spasi svaki trenutak i pretvori vas u kraljicu dana ili večeri! Osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela koja također možete nositi i u dnevnim i večernjim varijantama, a haljine, ovisno o prigodi, mogu biti odličan izbor za dnevnu odjevnu kombinaciju uz blejzer, kožnu jaknu ili baloner, a navečer će istaknuti sve vaše tjelesne atribute te će vam trebati samo dobra štikla i crveni žut da zasjate i budete u potpunosti spremni za super party.

elfs atelier 2023

Sve kreacije iz ELFS Atelier 2023. kolekcije bit će dostupne u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i na Hvaru te online putem web shopa na www.elfs.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.