U novu modnu sezonu sa Superga tenisicama ove godine ulazimo uz Alexu Chung! Britanska kulerica i vlasnica jednog od najpoželjnijih ormara na svijetu, Supergi se vraća kao zaštitno lice za 2018., a za poznati talijanski brend također je dizajnirala proljetnu kolekciju tenisica

superga tenisice

Superga je već godinama poznata po svojim cool ambasadoricama Leandri Medine, Suki Waterhouse i Riti Ori, a jedna od njih u prošlosti je bila i sama Alexa. Gospođici Chung ovo je već treća suradnja sa Supergom, no definitivno prva u kojoj je dobila priliku dizajnirati vlastite Superga tenisice.

superga tenisice

superga tenisice

Superga x Alexa Chung kolekcija za proljeće/ljeto 2018., predstavljena jučer u Los Angelesu, donosi 10 modela koji su ujedno refleksija stila ove britanske 'it' djevojke. Alexa je uzela klasični i bezvremenski Superga 2750 model tenisice i dala mu vlastiti rock'n'roll twist! Modeli u laku i satenu, bijeloj, nebeski plavoj i burgundy boji te stil natikača u koji će noga jednostavno uklizati kada ste u žurbi, neki su od najatraktivnijih iz kolekcije, a posebnost ovih tenisica svakako je i personalizirani Alexa Chung logo na potplatu.

superga tenisice

Ove tenisice uskoro dolaze i u Hrvatsku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.