Brend koji se već nekoliko sezona zadržava na statement naušnicama kreirao je čarobnu liniju OMNOMNOM, a inspiracija pri dizajniranju kolekcije Ani Kuliš bio je planet Zemlja

omnomnom

Povratak prirodi prilikom stvaranja kolekcije OMNOMNOM znači povratak prvotnoj jednostavnosti i upravo zato model ne nosi make up, već samo kapljice vode i kokosova ulja. Dok riječni biseri, koralji, školjke i poludrago kamenje mirišu na ljeto, u glavnoj ulozi je i dalje mjed s ručno nanesenom teksturom koja svakom komadu nakita daje neponovljiv pečat. Iako ima predimenzioniranih komada, nisu teški za nošenje jer je poznato kako je mjed duplo lakša od zlata.

omnomnom

Brend već dulje vrijeme naglašava koncepte modne etike i eko friendly pristupa pa tako ideja spore i održive mode prati i estetiku editoriala.

omnomnom

"Svaku od nas priroda je kreirala na jedinstven način i u tome je naša najveća snaga. Svakoj ženi koja je to osvijestila želim ponuditi komad nakita koji je baš poput nje, jedinstven i neponovljiv, nema replike!", kaže dizajnerica brenda Ana Kuliš i dodaje kako modna etika ne isključuje estetiku, naprotiv, divno se slažu zajedno.

omnomnom

"Zaista je vrijeme da promislimo način na koji modna industrija izrađuje, koristi i odlaže proizvode. Budućnost je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje eko održivih materijala od kojih procesom ručne izrade i dorade nastaju prekrasni, pročišćeni i minimalistički komadi", zaključuje dizajnerica.

omnomnom

omnomnom

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.