Elegantni ženstveni krojevi, nježne puderaste boje i fini materijali poput kašmira, svile i pliša dominiraju u kolekciji jesen / zima modnog branda Bura

modni brend bura, zima 2017

Hrvatski modni brand Bura predstavio je novi vizualni identitet i novu kolekciju jesen / zima 2016/2017. Inspiracija za novu kolekciju i kampanju bio je “vjetar u kosi”, odnosno osjećaj slobode, nesputanosti i poletnosti tijekom jesenskih i zimskih dana. U kolekciji dominiraju elegantni ženstveni krojevi i nježne boje, od bijelih i puderasto-rozih tonova do boje vina. Korišteni su fini udobni materijali, poput svile, kašmira, pliša i pamuka, koji u kombinaciji s makrame čipkom, tilom ili ruskom vunom daju posebnu dinamiku kolekciji.

modni brend bura, zima 2017

Brand Bura u svojim kolekcijama uvijek nastoji prikazati “dva lica” - nježno i snažno, elegantno i odvažno, nepredvidivo i nadahnjujuće. Vjeruju da su upravo takve i žene kojima se obraćaju - samopouzdane, čvrstog, neustrašivog karaktera, no istovremeno ženstvene i elegantne, slobodne i nesputane. U ovoj kolekciji to se vidi u nekoliko ključnih modela - nježna bijela bluza od makrame čipke, odvažni kaput od ruske vune i kašmira ili zavodljiva pliš haljina boje vina.

modni brend bura, zima 2017

modni brend bura, zima 2017

modni brend bura, zima 2017

modni brend bura, zima 2017

Novu kolekciju možete razgledati u Bura showroomu u Zagrebu, u Ilici 190/4. kat, svaki dan od 12-19 sati i subotom od 11-15 sati uz prethodnu najavu na tel. 01/7988546 ili mob. 098/9094023.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.