Modni brand Design by Bura ovih je dana predstavio svoju kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2015./2016. Inspiraciju za kolekciju dizajnerice su pronašle u snažnoj ženi, punoj samopouzdanja. Većinu modela u kolekciji čine monokromatski komadi ili oni koji dolaze u dvije boje. Čisti krojevi i linije uz mekane materijale i oštre rubove, savršeno prate žensku siluetu. Na taj način je ženama omogućeno da se osjećaju dobro u onome što nose

design by bura

Osnivačice modnog brenda Design by Bura, Željka Crnomarić i Maja Perić, obje su velike zaljubljenice u  Jadransko more pa je cijela njihova modna koncepcija inspirirana Jadranom - brend je dobio ime po našem najpoznatijem vjetru, a pojedini modni komadi nose imena hrvatskih otoka... Design by Bura je hrvatski brand za žene prepoznatljiv po kvalitetnim i udobnim materijalima te ručnoj izradi svakog komada odjeće u ograničenim serijama s posebnim naglaskom na detaljima.

design by bura

Žena koja nosi odjeću branda Design by Bura je čvrstog karaktera, slobodna i nesputana te se uvijek izdvaja svojim zanimljivim pogledom na svijet oko sebe. U aktualnoj kolekciji tako se mogu pronaći haljine, suknje, bluze, kombinezoni i kaputi, kao statement komadi ove jeseni i zime. Fokus je stavljen na nosive komade koji se lako transformiraju i odlično izgledaju u svakoj prilici. Uz neizostavnu crnu i sivu, kolekcija je upotpunjena i puder rozom, crvenom, žutom i zelenom.

design by bura

design by bura

design by bura

Design by Bura dostupan je u showroomu u Ilici 190/4. u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.