H&M je napravio promjenu u maloprodaji i na taj način omogućio kupcima kupovinu kolekcije izravno s modne revije. H&M Studio kolekcija će biti prezentirana 01. ožujka modnim obožavateljima na Paris Fashion Week-u. Po prvi put će kolekcija sudjelovati u „See Now, Buy Now“ modnoj reviji koja će odmah biti dostupna na hm.com. U odabranim trgovinama kolekcija će biti dostupna od 02. Ožujka u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6. Uz to kolekcija ne uključuje samo odjeću za žene nego i kolekciju muške odjeće

hm studio proljece 2017

“Donoseći modu izravno s modne piste do trgovina označava novu eru u modnoj industriji i veselimo se isprobati novi format. Želimo ovaj trenutak podijeliti s našim kupcima i stoga smo odlučili pustiti prijenos Fashion Show-a na našoj Internet stranici. Nadamo se da će uživati u tome i pronaći inspiraciju kako bi izrazili svoj osobni stil.“, izjavila je Pernilla Wohlfahrt, Glavni dizajner i kreativni direktor za H&M.

hm studio proljece 2017

hm studio proljece 2017

H&M studio je jedinstvena kolekcija koja je puna trendy modnih kombinacija i artikala koji izražavaju stav za modne obožavatelje. U sezoni proljeće/ljeto 2017., tradicionalne tehnike krojenja susreću funkcionalnost i visoko-tehnološke elemente sportske odjeće što čini moderan spoj inspiriran gracioznošću, strašću i snagom baleta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.