Svjetski lider u stvaranju umjetničkog nakita od finog emajla, bečka kompanija FREYWILLE, oduševljava svojim raskošnim kolekcijama inspiriranim umjetnošću i radošću življenja. Nova kampanja za kolekciju Spirit of Africa snimljena je u travnju ove godine na atraktivnoj lokaciji u Los Angelesu, gdje se nalazi i jedan od 100 FREYWILLE butika diljem svijeta. U ulozi modela i egzotične zavodnice odlično se snašla prelijepa Ksenija Mijatović, FREYWILLE ambasadorica za Srbiju. Fotografije potpisuje Miloš Nadaždin

freywille spirit of africa

FREYWILLE kolekcija Spirit of Africa posvećena je kolijevci čovječanstva, kontinentu gdje su započeli život i umjetnost. Dva seta, Safari i Kilimanjaro, odraz su svijeta živopisnih kultura, bujne prirode i nepredvidljive divljine, a namijenjena senzualnim ženama koje zrače beskrajnom energijom i slatkim nemirom. Otkrijte svoju nepredvidivu i misterioznu stranu, pobudite čežnju za iskonskim duhom Afrike istražujući ovu osebujnu kolekciju u ekskluzivnom FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

freywille spirit of africa

freywille spirit of africa

Set Safari nadahnut je uzbudljivim putovanjima kroz beskrajne afričke travnjake te veličanstvenom i neukrotivom afričkom faunom. Impresivan dizajn bogat je mnoštvom životinjskih motiva poput leoparda, geparda, zebre i žirafe. Vješto kombinirani s afričkim etno uzorcima simboliziraju vitalnost, snagu i individualnost. Nježne nijanse bronce i sedefa ističu sjaj toplih zemljanih tonova.

Očaravajući i beskonačno visok, Kilimanjaro je uvijek bio izvor nadahnuća čovječanstvu. Okolne regije su dom plemena čije su živopisne tradicionalne nošnje i nakit inspirirali FREYWILLE umjetnike. U Kilimanjaro setu, snježni vrhovi sjaje na kristalno plavom nebu, interpretirani kroz grube teksture motiva plemenske umjetnosti. Ornamentalni gušteri i ptice simboliziraju bujnu divljinu i plodnost ovog kontinenta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.