Čini li odijelo čovjeka? S tom tvrdnjom neki će se složiti, neki ne, ali jedno je sigurno, savršen odabir za svakog muškarca je odijelo šivano po mjeri. Stoljetna tradicija i najmodernija tehnologija, uz znanje i iskustvo Varteksovih majstora, utkane su u "savršena odijela za nesavršene ljude"

varteks salon sivanje po mjeri

U strogom centru grada u Vlaškoj 12 otvoren je Varteksov salon šivanja po mjeri u kojem će svaki muškarac moći pronaći odijelo koje će mu savršeno pristajati, ali u kojem će se i ugodno osjećati, što je jedna od prednosti odijela šivanih po mjeri koju ne smijemo zanemariti. Kroz šivanje po mjeri vodit će vas Varteksovi spretni i stručni stilisti. Uz njihovu pomoć odabrat ćete željeni model, tkaninu, unutarnju i vanjsku obradu i sve modne detalje koji čine razliku. Nakon odabira Varteksovi stručnjaci napravit će mjerenje i s konstruktorima izraditi vaš kroj.

varteks salon sivanje po mjeri

Varteksova tradicija izrade odijela duga je cijelo stoljeće, a vrhunac ekspertize odijela su šivana po mjeri. Varteks vjeruje u kulturu kvalitete, pa pomno bira proizvođače i tkanine koje će ponuditi svojim klijentima. Kvalitetna tkanina je preduvjet da odijelo šivano po mjeri zaista bude vrhunsko. Za izradu odijela koriste se tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača kao što su Marzotto, Angelico, Marlane, TG di Fabio, te najbolji svjetski proizvođač vrhunskih tkanina Loro Piana. Izrađene su od prirodnih vlakana popust čiste runske vune, superfine wool, vune sa svilom, vune s kašmirom u finoćama od Super 100’s do Super 150’s, ali i Summertime u kombinaciji vune, svile i lana.

varteks salon sivanje po mjeri

Znanje i iskustvo Varteksovih majstora i modnih savjetnika te savršeno oblikovani modeli čine jedinstvena personalizirana odijela Varteks. Tradicionalnoj izradi odijela pridružena je i najmodernija tehnologija kojom se postiže maksimalna preciznost u krojenju i izradi odjeće. Odijelo – oličenje stila i svojevrsna potvrda uspjeha svakog muškarca, sastavljeno je od 130 krojnih dijelova, prolazi kroz 300 faza izrade i kroz 500 pari spretnih ruku Varteksovih krojača.

varteks salon sivanje po mjeri

Ambasadorima brenda Varteks - "nesavršenim ljudima u savršenim odijelima" pridružuju se i braća Sinković, naš najjači veslački tandem, koji je uspjesima ispisao ne samo stranice hrvatske, već i svjetske povijesti veslanja. Iako život profesionalnog sportaša nalaže sportsko odijevanje, zahvaljujući udobnosti i kvaliteti tkanina i savršenim krojevima, braća Sinković u Varteksu su pronašli savršenog partnera za trenutke u kojima trebaju zasjati primajući brojna priznanja i nagrade, a takvih će, poznavajući naše dvostruke zlatne olimpijce, biti još mnogo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.