Moderno okruženje s daškom tradicije i ugodnom atmosferom savršena je pozadina za rafinirani stilski igrokaz Paule Volarević i Marka Stagličića. Šarenilo i elegancija Croatinih svilenih šalova, zavodljivo privlačnih u svojoj jednostavnosti, besprijekorno korespondira s akterima romantičnog susreta žene i muškarca, odmaknutog od užurbane zagrebačke svakodnevice i usklađenog s toplinom ljeta koje nam je stiglo

croata svilene marame za ljeto

Radost iščekivanja, uzbuđenje zbog susreta pršti i blista upravo poput boja i dezena šalova u koje je utisnuto mnogo pažnje. Ispreplitanje raznih nijansi koje prizivaju ljetne dane svojim bojama i dezenima, savršeno se uklapa čak i u najjednostavniju kombinaciju, dodaje notu misterioznosti i elegancije, no odlično izgleda i s cvjetnim uzorcima i žarkim bojama. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključni faktor u garderobi žene i svakim svojim milimetrom odražavati neporeciv smisao za estetiku.

croata svilene marame za ljeto

Prebačen preko ramena, upleten u kosu, svaki CROATA proizvod krije svoju priču ispričanu različitim bojama, dezenima i motivima, a napravljen je ručno do posljednjeg detalja i s ljubavlju upravo za ženu koja cijeni ljepotu. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključan faktor u garderobi, usmjeriti fokus na lice i biti upravo onaj kultni detalj zbog kojeg se osjeća privlačnom i sigurnom u svoju ženstvenost.

croata svilene marame za ljeto

CROATA je kultni hrvatski brend izgrađen na dobroj priči te s toga nije neobično da i njihovi proizvodi pričaju – priče. Pratite njihove priče na Instagramu (@croatalife) i Facebooku (@croatalife) ili na njihovom blogu CroataLife (http://bit.ly/croatalife)

croata svilene marame za ljeto

croata svilene marame za ljeto

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.