Modne priče koje stvara i prezentira poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk uvijek nas neprimjetno zaljube u njegov dizajn i estetiku koja iz sezone u sezonu sazrijeva, postaje sve dominantnija i pruža pravu mogućnost uživanja u dobrom dizajnu. Nova kolekcija vjenčanica za sezonu jesen/zima 2017./2018. upravo je takva - slojevita, posebna i svjež

alduk vjencanice 2017 2018

Ženstvena linija koja prati tijelo te stavlja naglasak na uski struk i putene obline je razrađena kroz nekoliko različitih silueta, od onih uskih i senzualnih do raskošno vezenih, punog volumena i modernog izdanja tradicionalnog shvaćanja "jedne vjenčanice". Najfinije čipke, ručni vez, 3d tkanine s doradama i osjećaj udobnosti, funkcionalnosti je postulat od kojeg dizajner ne odustaje. Svaka vjenčanica je posebna kao i svaka mladenka čije emocije i očekivanja treba spojiti u izvrstan model vjenčanice, a ovom novom kolekcijom slatke muke su dobile još više opcija za izbor.

alduk vjencanice 2017 2018

"Nova kolekcija vjenčanica fokus je stavila na posebne tkanine i krojeve koji malim dizajnerskim odmacima stvaraju sasvim poseban i moderan efekt. Kompleksnost tkanina koje su osovina jedne bridal linije je u ovoj kolekciji iznimna, stoga je mnogo detalja ručno sašiveno i dorađeno. Nova kolekcija je već neko vrijeme u showroomu i reakcije su izvrsne.", izjavio je Ivan Alduk.

alduk vjencanice 2017 2018

Posebna modna kampanja koja prati novu kolekciju djelo je renomiranog fotografskog dvojca Decker&Kutić koji posljednih nekoliko sezona uvijek uspijevaju iznenaditi i pomalo šokirati svojim radom. Netipične, ali vrhunske i kreativnom energijom nabijene modne kampanje na izvrstan način prezentiraju Alduk Bridal kolekcije. Nakon futurističke i nadrealne prethodne kampanje, nova donosi opipljivu mirnoću i spokoj, snažne emocije i posebnu ljepotu u jednostavnosti.

alduk vjencanice 2017 2018

"Narativ o nostalgičnim trenucima snažnih emocija nagomilanih na dan vjenčanja upisali smo u nadrealne slike barokne atmosfere u kontrapunktu s estetskim kodovima Alduk kolekcije vjenčanica." izjavio je Romano Decker.

alduk vjencanice 2017 2018

Čini se kako su Alduk vjenčanice postale tiha patnja mnogih mladenki i modno osviještenih djevojaka koje žele nešto svoje, posebno i unikatno za taj veliki dan. Alduk vjenčanice izrađuju se prema mjerama klijentica, uz nekoliko proba i prema postulatima visoke mode gdje sve kreće od temelja - izrade i probe osobno prilagođenog kroja na koji se nastavlja estetska i funkcionalan priča svake vjenčanice. Rezervacijom svog termina i dolaskom u Alduk showroom možete već sada otkriti novu kolekciju vjenčanica čije se cijene kreću od 7000 do 9000 kn.

alduk vjencanice 2017 2018

U ulozi modela u kampanji se našla mlada Lara Spajić (Talia Model), Mihaela Dodić kreirala je make-up, dok je Tanja Kuštović iz Keune Akademije zaslužna za frizuru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.