Okupljanje oko obiteljskog stola, zajedništvo, darovi... Sve to nekako je slađe i draže kada i svoj dom odjenemo u blagdansko ruho. A uz ove dekoracije možete pustiti mašti na volju i udahnuti u svoj životni prostor božićnu čaroliju

nkd ukrasi

Polako stiže doba godine kada su lampice i božikovina svuda oko nas, a božićni se ugođaj osjeća na svakom koraku. Kao i svake godine, NKD nudi svestran izbor dražesnih blagdanskih dekoracija pomoću kojih ćete bilo koji prostor pretvoriti u grimizno-zlatnu naslovnicu časopisa.

nkd ukrasi

Jedan pogled na blagdansku kolekciju probudit će u vama dizajnericu interijera kojoj mašta ne poznaje granice kad je u pitanju blagdansko uređenje doma. Izbor je zaista velik: raznovrsne dekoracije za stol i prostor, raskošni ukrasi za jelku, svjetleći lanci u raznim dužinama, LED program dekorativnih figura i svijeća, najmekše i najtoplije dekice na svijetu te pregršt neodoljivih detalja koji pršte od božićnog veselja.

nkd ukrasi

Neka se na svakom koraku vašeg doma osjeti božićni duh pomoću velikih božićnih kapa za stolce, klupice u obliku saonica, visećih zvijezda sa šljokicama, djedica i sobova u svim varijantama i još mnogo toga što ćete pronaći u NKD prodavaonicama. Dodatno će vas obradovati i više nego povoljne cijene cjelokupnog asortimana.

nkd ukrasi

Blagdanski stol zablistat će uz raskošne svijećnjake, srebrnu božikovinu i ukrasne posude

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.