U slikovitom okruženju dvorca iz 18. stoljeća i prekrasnog mediteranskog vrta na Šolti, u Maslinici, održan je tradicionalni Martinis Marchi Summer Party. Modni performans IKone, linije odjeće koja je nastala suradnjom voditeljice Marijane Batinić, dizajnerice Kristine Burje i stilistice Ive Gradišer oduševio je posjetitelje

ikona summer party

La Dolce Vita bila je tema ovogodišnjeg partyja u Maslinici koji je, uz ekskluzivnu večeru i bogat glazbeno-scenski program, u intimnom ambijentu tajnovitog vrta ponudio i jedinstveni modni doživljaj u režiji tima IKona.

ikona summer party

Manekenke su u zanimljivim formacijama pozirale i stvarale pokretne slike u prostoru. Cilj je bio povezati priču održive mode, koju godinama uspješno promiče Krie Design kao i dvorac Martinis Marchi, koji njeguje održivi razvoj u svom poslovanju.

ikona summer party

IKona je linija odjeće koja je nastala je kao rezultat višegodišnje uspješne suradnje dizajnerice Kristine Burje iz brenda Krie Designa i voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer.

ikona8_2

Riječ je o kreacijama koje nisu podložne trendovima već kvaliteti te nisu ograničene sezonama što im daje dodatnu mogućnost transformacija i nadogradnja. Tako je ovaj put pokazana aktualna kolekcija koja je za ovu posebnu prigodu nadograđena linijom kaftana idealnih za ljetne mjesece koji samo nastavljaju ovu modnu priču koja je mnoge zaintrigirala.

ikona summer party

"U prekrasnom dvorcu Martinis Marchi nedavno smo snimali kampanju IKona i uvjerili se u njegovu magiju kojom vas osvoji. Zato je Kristinu, Ivu i mene oduševio poziv da na ovoj lokaciji još jednom predstavimo svoj rad. Zaista je velik interes za naše kolekcije što nam samo daje dodatni motiv da još više uložimo truda u naš projekt koji je nastao iz čiste ljubavi prema modi”, ispričala je Marijana koja je blistala u ljetnom izdanju s potpisom IKona.

ikona summer party

Iva Gradišer bila je kreator modnih kompozicija u prostoru, stilizirala je modele i posložila ih u 'žive' slike. " IKona nudi jednostavnost, pročišćenost i kvalitetu. Kolekciju pokušavamo napraviti blisku ženama koje ne žele robovati trendovima, nego s nekoliko vječnih odjevnih komada biti elegantno odjevene i spremne da se u bilo kojoj prilici osjećaju ugodno”, izjavila je Iva.

ikona summer party

Kristina Burja posebno je zadovoljna što je ovaj ekskluzivan event stavio naglasak na održivost: "Ovo ljeto je uistinu radno za cijeli Krie tim. Nakon revije u Trogiru pripremamo se za veliko modno putovanje Green Fashion Weeka s kojim ćemo u tjedan dana novu održivu kolekciju predstaviti na atraktivnim lokacijama u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Drago mi je što mogu svoja uvjerenja, iskustva i promišljanja podijeliti s istomišljenicima i partnerima poput tima Martinisa Marchija jer imamo istu filozofiju koja se temelji na poštivanju okoliša i ponosu na našu kulturnu baštinu. Divno je čuti koliko ulažu u čišćenje podmorja i kroz svoj primjer promiču eko turizam. Mislim da se samo ovakvim udruživanjima i širenjem svijesti može zaista napraviti promjena i povećati kvaliteta života svih nas na ovoj planeti”, zaključila je Kristina koja je nedavno i sama bila dio ekološke akcije u luci Krnica kod Pule gdje se podmorje čistilo od obalnog otpada koji reciklažom postaje sirovina za tekstilno vlakno Econyl, ekološki najlon koji će Kristina ujedno koristiti za novu kolekciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.