Mladi britanski kreator cipela iz godine u godinu sve više oduševljava i već je prozvan „engleskim Louboutinom". Njegova turboseksi kolekcija cipela za jesen-zimu 09/10 mnoge je fashionistice ostavila bez daha

jonathan kelsey, cipela iz kolekcije jesen-zima, 09-10Mladi kreator cipela Jonathan Kelsey predstavio je u Londonu novu kolekciju obuće za hladnu sezonu, jesen-zimu 09/10. Tek 33-godišnjak, kreator je diplomirao na čuvenoj londonskoj školi Central Saint Martin's prije 13 godina.

Karijeru je započeo u studiju Jimmy Choo-a, kod kojeg se usavršavao sve do 2005. i ostvario vlastiti stil. Nakon toga surađivao je s poznatim francuskim brandovima Cacharel, Strenesse, Gina, Gilles, Deacon, Luella, te ostvarivao cipele za kolekcije Mulberry i Emilio Pucci.

Prije dvije godine, Kelsey je kreirao prvu vlastitu kolekciju jesen-zima 07/08, pod svojim imenom. Od tada je njegov stil postao prepoznatljiv, konkretan i osoban, posebno zahvaljujući grafičkim i skulpturalnim modelima koji su moderni i jako seksi.

Nova „cipelarska" ostvarenja darovitog Engleza već su prodana u 25 zemalja, a prema njegovim riječima inspirirana su stilom sredine 70-ih i cipelama koje pamti da je nosila njegova mama. Baš slatko. Obožavaju ga mnoge ikone stila - Sienna Miller, Kate Hudson, Hilary Duff, Cameron Diaz... Kolekcija obiluje kožom, lancima, resama i prilično je u znaku punokrvnog rocka s kraja 70-ih i početka 80-ih.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.