Replay je lansirao inovativnu Hyperflex kolekciju kojom u potpunosti mijenja pravila i pomiče granice proizvodnje, kreirajući revolucionarne stretch denim komade

replay hyperflex, alessandra ambrosio

Proizvode iz Replay Hyperflex linije karakterizira 100% elastičnosti, superiorna udobnost i izuzetne mogućnosti oblikovanja zbog kojih se denim ne deformira čak ni nakon dugog nošenja, zadržavajući besprijekoran izgled. Od materijala su korišteni likra, poliester i pamuk koji jeansu pridaje autentičan denim look, dok gornja vlakna osiguravaju da stretch faktor ne bude ugrožen nikakvim ispiranjima.

Modeli za žene variraju od super skinny komada s pet džepova i push-upom do jeansa s upečatljivim bikerskim detaljima, dok ponuda za muškarce donosi skinny komade niskog struka te slimfit modele uobičajene visine struka i lagano suženih krajeva. Paleta boja obuhvaća tamne tonove bogatog sjaja, srednje nijanse s primjesama blijedo žute te svijetle tonove, a za početak sljedeće godine, Replay najavljuje lansiranje šarene kapsule koja će obuhvaćati crne i sive tonove te bogat izbor jarkih tonova za njega i za nju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.