Luxury Baby Fashion brend je koji je osvojio sve mame koje traže jedinstvene odjevne komade i modne dodatke za svoje male princeze. Preslatkim komadima teško je odoljeti,  a nova kolekcija donosi ljetne haljinice i topove, izrađene od najfinije čipke, istog kroja za mame i za djevojčice

luxury baby fashion

Razigrana i romantična kolekcija idealna je za duge šetnje u toplim ljetna danima, a dolazi u najpopularnijim bojama ove sezone: bijeloj, rozoj i boji pudera. Novitet koji svakako zaslužuje posebnu pažnju su prekrasne haljine izrađene od popularne 3D čipke.

luxury baby fashion

luxury baby fashion

“Za princeze smo pripremili ljetne haljinice izrađene od tila s volanima, ali i kupaće kostime s volanima u najtrendi bojama kakve nose samo prave fashion princeze.”, rekla nam je dizajnerica Nataša Cifrić koja se krije iza imena Luxury Baby Fashion.

luxury baby fashion

Kampanja je snimana na raznim lokacijama diljem Jadrana, a glavni modeli ljetne kampanje su upravo dizajnerica Nataša, njena kćer i glavna amabasadorica brenda Nikol te sin Petar koji je osvježio kampanju. “Snimanje je bilo vrlo razigrano i puno ljubavi te smo uspjeli ostvariti ono što mislimo da je jako važno, a to su emocije između mame, male princeze i princa”, nadodaje Nataša.

luxury baby fashion

Luxury Baby Fashion

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.