"U 2015. godini postavili smo nove standarde u industriji nosive tehnologije s pametnim satom Gear S2. Probili smo granice kako bismo predstavili jedan od najsveobuhvatnijih Samsungovih nosivih uređaja do danas.", izjavila je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga odjela mobilnih komunikacija u Samsungu te dodala – "U 2016. godini nastavit ćemo s podizanjem ljestvice kako bi korisnicima predstavili uređaje koji žele."

samsung gear s2

S uspješnim predstavljanjem pametnog sata Gear S2, Samsung otvoreno surađuje s brojnim partnerima kako bi osigurao cjelovitije korisničko iskustvo s različitim kućištima kao i aplikacijama kao što su Uber, eBay, ESPN i Voxer. Novi pametni sat Gear S2 classic opremljen je NFC tehnologijom kako bi ponudio uslugu Samsung Pay koja će biti dostupna korisnicima u SAD-u početkom godine.

Za još osobnije i prilagođenije iskustvo, Samsung je proširio liniju remena i kućišta. U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima kao što je Colombo predstavio je liniju vrhunskih remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.