I ovo proljeće gotovo je nemoguće zamisliti bez Startasica. Slogan ovogodišnje kampanje je - "Život u bojama Startasa", a novi modeli sigurno će lako privući vašu pažnju...

startas proljece 2018

Startas tenisice dio su avanture mnogih generacija. One kao neke drage slike iz prošlosti izmame osmijeh na lice, stidljivo, blago... i vrijeme na trenutak stane. Ostane samo mladost i ono vrijeme od prije 40 godina kada je Startas stvoren.

startas proljece 2018

I danas, kao i prije toliko godina, u istoj tvornici, na obali našeg Dunava, čarolija izrade Startas tenisica se nastavlja. Jedan sat i dvadeset ruku vrijednih ljudi, majstora svog zanata, potrebno je za izradu jednog para Startas tenisica.

startas proljece 2018

Novu kolekciju čini 7 modela, Sidra bijela, Sidra plava, Girl in Love, Rinče, Mandala white, Hibiscus i Lotus. Uz njih kolekciju nadopunjuju i best selleri: Pink Unicorn, Frida, Croatian Hearts i Sailor in Love. Osim raznolikosti modela, Startas krase jedinstvenost i kvaliteta. U proizvodnji Startasa koriste se prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka te guma dobivena iz kaučuka, što osigurava udobnost i lak korak.

startas proljece 2018

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.