Juno žena stalno je u pokretu, ambiciozna je, uspješno žonglira svim životnim izazovima, no svaki dan pronađe i vrijeme za sebe. Na tom svakodnevnom 24-satnom izazovu, nakit je njezin vjerni pratilac u svim prigodama

juno broadfoot anita dujic

Juno studio, jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova nakita, svoju petu godišnjicu postojanja na modnoj sceni obilježava s novitetima u sezoni proljeće/ljeto 2021. Odnosi se to, prvenstveno, na igru s tirkizom i koraljima, što već samo po sebi priziva ljeto i tople, bezbrižne dane koji slave život.

juno broadfoot anita dujic

U novoj kolekciji zadržani su neki stari bestselleri, ali i dodani novi modeli koji će sigurno zadovoljiti svačiji ukus. Materijali koji su korišteni su i ovoga puta srebro, 24k pozlaćeno srebro, žuto zlato te tirkiz i koralji kao lajtmotiv kolekcije. 

juno broadfoot anita dujic

Kampanja je snimljena u raskošnom ambijentu Amadria park Capital hotela u srcu Zagreba, donosi dašak glamura, ali i uvid u 24 sata jedne zaposlene, moderne žene, koju nakit prati u svim prigodama. Juno žena je stalno u pokretu, ambiciozna je, uspješno žonglira svim životnim izazovima, no svaki dan pronađe i vrijeme za sebe. Nakit je tu vjerni, ali diskretni pratitelj i obilježje stila, koji je bezvremenski, klasični i nenametljiv.

juno broadfoot anita dujic

Cijela kolekcija Juno nakita može se pronaći na web stranici www.junostudio.co, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.