Kako bi proslavili H&M Conscious Exclusive kolekciju 2017, Ann-Sofie Johansson – H&M-ova kreativna savjetnica, je sinoć priredila ekskluzivno primanje u Los Angelesu na kojem je prisustvovala i Natalia Vodianova – zaštitno lice kampanje

hm conscious 2017

Chrissy Teigen

Među uvaženim gostima bili su i Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Sasha Lane i  Lucky Blue Smith, odjeveni u najnoviju Conscious Exclusive kolekciju koja će biti dostupna od 20. travnja, u odabranim H&M trgovinama i na hm.com. U Hrvatskoj će kolekcija biti dostupna u H&M trgovini u Centru Cvjetni.

hm conscious 2017

Natalia Vodianova

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od materijala dobivenih na održiv način koja želi usmjeriti H&M-ove modu i održivost prema boljoj i održivijoj modnoj budućnosti. Novost u ovogodišnjoj Conscious Exclusive kolekciji je muška i dječja linija kao i organski mirisi koji pripadaju ženskoj liniji. U H&M trgovini u Centru Cvjetni će biti dostupna dječja i ženska linija uključujući organske mirise, dok mušku liniju možete potražiti na hm.com.

hm conscious 2017

Anna O'Reily

“Ponosna sam što sam odabrana za zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Predivno je vidjeti prednost koje donosi uporaba materijala dobivenih na održiv način, koji su korišteni u ovoj kolekciji i koji ukazuju na održiviju budućnost cjelokupne mode.“, izjavila je Natalia Vodianova.

hm conscious 2017

Kate Mara

“Conscious Exclusive je prilika za osmišljavanje i kreiranje novih artikala koji su istovremeno neuobičajeni i lijepi. Izvanredno je što možemo pokazati što je sve moguće s materijalima dobivenima na održiv način, kao što je nama uspjelo s nježnom plisiranom haljinom napravljenom od BIONIC® materijala.“, tvrdi Ann-Sofie Johansson, H&M-ova kreativna savjetnica.

hm conscious 2017

Jelena Rozga jučer je na promociji novog albuma 2Cellos – Score blistala u haljini iz nove H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE kolekcije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.