Nuuit je novi hrvatski brend modnih dodataka posebno popularan po svojim harnessima. Iako ovaj modni dodatak potječe sa SM scene, Nuuit harnessi su dizajnirani na način da ne umanjuju ženstvenost i nosivi su u svakoj prilici

nuuit modni dodaci

Osim što su vizualno atraktivni, imaju i multifunkcionalnu namjenu jer su dizajnirani da ƒse mogu nositi kao remeni i harnessi i to na mnogo načina. Nuuit harnessi su izrađeni od dva sloja vrlo mekane kože, a kada ih nosite, nemate osjećaj da ga imate na sebi, ne smeta vam, niti ne ograničava pokrete. 

nuuit modni dodaci

Namijenjeni su ženama koje su uvijek u potrazi za novim stvarima i idejama i imaju autentičan i jedinstven modni izričaj te hrabrost nositi neobične odjevne predmete.

nuuit modni dodaci

Brend je djelo dviju prijateljica, Sabine ReŠić i Azre Salkanović, koje su, dok su se mnogi bavili novom normalnošću, entuzijastično i bez previše očekivanja iz hobija krenule kreirati trendi modne dodatke. Ime NUUIt je izvedenica francuske riječi „nuit“, što znači noć i može se činiti da su odabrale „mračniji“ put, kada su svoje prijateljstvo odlučile vezati dizajniranjem harnessa.

nuuit modni dodaci

Za sebe kažu da su slične kao dan i noć, pa ne čudi što su prvu kolekciju brenda nazvale Dusk & Dawn. Sve - od dizajna, materijala, izrade proizvoda pa do samog pakiranje radi se u Hrvatskoj. Harnessi se ručno izrađuje u kožarskoj radionici u Zagrebu, a krajnji rezultat je mala serija od pet visokokvalitetnih i održivih modela koji ne poznaju sezone, niti prate trendove i koji se zato mogu nositi godinama.

nuuit modni dodaci

Na fotografijama Nuuit harnesse nosi poznata novinarka i urednica Zora Bjelousov,  koja ih je spojila sa svojim jednostavnim i ženstvenim stilom u dvije minimalističke crno-bijele modne kombinacije – jedna kombinacija je malo izazovnija - večernja, a druga primjerena svakodnevnom nošenju.

Nuuit harnessi su dostupni u Lykke gift shopu, Petrinjska 28, Zagreb.

Photo: Karlo Jelić
Styling: Darija Kovačević
Model i make-up: Zora Bjelousov

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.