Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Escapade, multibrend koncept trgovine Fashion&Friends, koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine

fashion and friends escapade

Ako postoji nešto što će vas potaknuti na avanturu, osim rezervacije putovanja, to je planiranje vaših outfita ovog proljeća. Inspirirana regenerativnom moći sunca i pustinje, kampanja Escapade poziva na pustolovinu i hrabrost da se otisnete u nepoznato. 

fashion and friends escapade

U središtu kampanje su ključni komadi iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. vodećih svjetskih modnih brendova, koji se ističu poput fatamorgane među bogatim nijansama maslinaste, oker, zlatne i žute boje pustinje. 

fashion and friends escapade

Zvijezde reklamne kampanje, Suzana Horvat i Dalibor Urošević, pozirale su u vječnom denimu, jaknama u smeđim i bež tonovima, majicama čija je glavna odlika udobnost ali i komadima odvažnih uzoraka, u kojima možete istraživati pejzaže jutrima, plaže popodne, koktele i večere na zalasku sunca, i u kojima ćete plesati kada padne noć. Ništa manje važni su i asesoari, uključujući torbice u jarkim nijansama i platnene kape, koji na savršen način kompletiraju predstavljene lookove. 

fashion and friends escapade

Istražite novu kolekciju u multibrend koncept trgovinama Fashion&Friends i odvažite se ispričati autentičnu, osobnu vizualnu priču kroz komade koji naglašavaju vaše vrijednosti, karakter i snagu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.