Nakon uspješno održane radionice u svibnju ove godine, domaća stilistica Ivana Pavić nastavlja s jednodnevnim personaliziranim edukacijskim radionicama odijevanja za žene pod nazivom Stilska jednadžba

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

Većini je dobro poznat onaj osjećaj kada se pogledaju u zrcalo i nezadovoljni su odabirom odjeće ili kako im ona pristaje. A to nikome nije cilj, nego osjećati se moćno, sigurno u sebe i privlačno. Jer odjeća nije samo tkanina kojom štitimo tijelo, ona je naša komunikacija s izvanjskim svijetom prije nego što izgovorimo riječ. Sada zamislite da postoji mjesto koje vas može naučiti kako da svaki vaš odjevni izbor bude savršen i komunicira upravo ono što želite. Ne morate zamišljati. Postoji i zove se – Stilska jednadžba, a u njega vas svojim radionicama vodi stilistica Ivana Pavić.

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

"Prošla radionica mi je bila izvrstan pokazatelj kako je ovakav tip druženja i razmjene znanja u vrlo opuštenoj i ugodnoj atmosferi itekako falio do sada. Osobno me vrlo iznenadila spoznaja da su se žene koje se do tada nisu poznavale, osjećale posve slobodno i opušteno dijeleći svoje nesigurnosti, otvoreno pričajući o problemima koje imaju prilikom odijevanja kao i nekim osobnim fizičkim nezadovoljstvima koje im stvaraju poteškoće ne znajući kako im pristupiti kada je izbor odjeće u pitanju", kaže Ivana i dodaje kako je pozitivna i poticajna energija koja je vladala na radionici na nju ostavila veliki dojam i inspirirala je da nastavi dalje s edukacijama.

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

"Želim ljude naučiti kako pravilnim izborom odjeće i modnih dodataka sebi svakodnevno mogu olakšati i uljepšati život. Naime, kroz rad sam se susrela s mnogo primjera gdje osobe s novoizgrađenim stilom počinju zračiti novom energijom i samopouzdanjem koji se onda reflektiraju na cijelu lepezu njihovog djelovanja općenito. Dakle, iako na prvu djeluje površno, odjeća je bitan faktor funkcioniranja i izražavanja svakoga od nas pa joj se na takav (ozbiljan) način treba i pristupiti", ističe Ivana.

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

Na edukacijskoj radionici Stilska jednadžba sudionice će kroz pokazne i praktične primjere naučiti kako komunicirati odjećom te kako odabrati i kombinirati odjevne komade koji laskaju njihovoj građi tijela te rezoniraju s njihovim zanimanjem i osobnosti. Cilj radionice je također izrada idealne kapsula kolekcije i istraživanje mogućnosti kombiniranja komada unutar nje kao i naučiti balansirati proporcije odjećom te pravilno odrediti tipove obuće sukladno kombiniranim donjim dijelovima.

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

Sudionice radionice će kroz personalizirani pristup te mnoštvo interaktivnih primjera naučiti kako poboljšati svoj dosadašnji stil odijevanja. Naime, način odijevanja te cijeli stav i energija kojom zračimo je primarno komunikacija, prije same komunikacije riječima tj. govorom. Zato je jako važno da svoju krajnju poruku i stav uskladimo s odjećom koju nosimo na najbolji mogući način. Važno je shvatiti kako mi nismo robovi odjeće, nego da je ona alat kojim se služimo. Što prije naučimo pravilno koristiti taj alat to će nam biti lakše u tom segmentu izražavanja.

ivana pavic stilska jednadzba modna radionica

Novi termin jednodnevne radionice u Zagrebu je 30. 09.2023., a održat će se u samom centru gradu u divnom prostoru BIZkosnica (Ilica71). Više informacija o programu i mogućnost prijave na radionicu se nalaze na linku.

Također, Ivana redovno na tjednoj bazi na svom Instagram profilu objavljuje kratke videe koji su ekstenzija projekta Stilska jednadžba - gdje na jednostavan način s bazičnim komadima donosi praktične modne savjete i rješava neke od najčešćih nedoumica kada je riječ o slaganju odjevnih kombinacija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.