Glavni motivi Guess proljetne i ljetne kolekcije haljina su volani, cvjetni uzorci, karirani printevi, resice, egzotični detalji i osebujni kolorit. Riječ je o prekrasnoj i iznenađujuće raznovrsnoj kolekciji koju možemo promatrati i kao pravo ogledalo ključnih trendova za nadolazeću toplu sezonu

guess haljine ljeto 2017

Guessova kolekcija bogata je  lepršavim, prozračnim, jednostavnim haljinama do koljena idealnim za ležerne kombinacije, kao i midi i maxi haljinama koje u vaš ormar donose svestrani komad uz kojeg ćete se lako iz ležernog outfita transformirati u formalni ili iz dnevnog u večernji.

guess haljine ljeto 2017

Prekrasni modeli u bijeloj boji, puderastim nijansama, zatim nježnoj plavoj ili modeli s cvjetnim uzorkom idealno će poslužiti za nadolazeće ljetne odmore, visoke temperature i cjelodnevno provođenje vremena uz plažu.

guess haljine ljeto 2017

Ovakve haljine zasigurno će privlačiti pažnju u brojnim prilikama nudeći vam mogućnost da izrazite svoju vlastitu modnu osobnost. Guess haljine će i ove će godine biti jedan od hit komada za kojim ćete posegnuti jer ćete uz minimalni trud izgledati maksimalno savršeno.

guess haljine ljeto 2017

Cijene modela: između 696 kn i 1.220 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.