Jedna od najtelentiranijih domaćih mladih dizajnerskih nada, dizajnerica Sara Lončarić, nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku, odlučila je svoju kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju

sloncaric_blackpearl_cijela

Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić, prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem 70-ih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja s već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.

sloncaric_blackpearl_cijela1

sloncaric_blackpearl_cijela2

Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom, a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.

sloncaric_blackpearl_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.