Ono čemu većina žena teži kada je riječ o haljinama, kaputima ili košuljama su posebnost, kvaliteta i pažnja pri njihovoj izradi. Naravno, bitan faktor je i nosivost tog istog odjevnog predmeta u više prilika. Nova kolekcija brenda Gossip pod nazivom Bouji inspirirana je ženstvenošću, i definitivno neće "plesati" samo jedno proljeće

gossip moda nova kolekcija

Na našem tržištu svakodnevno se rađaju domaći brendovi koji stvaraju prekrasne komade koje s ljubavlju imamo u svojim ormarima, a upravo takav jedan iz dana u dan broji sve više zadovoljnih klijentica. Brend Gossip, čija je priča započela 2014. godine u Novalji na otoku Pagu, stvara moderne i ženstvene kolekcije, a najnovija pod nazivom Bouji priziva toliko iščekivano proljeće.

gossip moda nova kolekcija

Nova kolekcija inspirirana je ženstvenošću te maštovitim i modernim krojevima koji na najljepši mogući način veličaju ženu. Svaki komad moguće je izraditi u vlastitoj veličini, kao i dužini jer je slavljenje različitosti misao kojom se Gossip vodi. Posljednje tri godine Gossip je baziran isključivo na vlastitu proizvodnju bez stvaranja viškova, a sve u svrhu zaštite okoliša. Stoga se svaki artikl izrađuje tek nakon njegove narudžbe.

gossip moda nova kolekcija

Klasične suknje i košulje s jedinstvenim modernim pomakom, kao i hlače visokog struka, elegantne haljine, predimenzionirani sako koji je zapravo haljina, sve su to komadi koje možete pronaći u Bouji Gossip kolekciji. Ono što je dodatno krasi su detalji ručne izrade, kao i mogućnost da cjelokupni proces pratite uživo u ateljeu, koji je ujedno prodajno mjesto na kojem će vas uvijek dočekati nasmijana lica.

gossip moda nova kolekcija

Više informacija o ponudi i novostima, možete svakodnevno pratiti putem službene Instagram i Facebook stranice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.