U krugu prijatelja i medija, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik (Etna Maar), proslavila je 10 godina rada. Tim povodom otvorila je još jedno prodajno mjesto, te sada pored Radićeve 5, svi zaljubljenici njene mode mogu je pronaći i na novoj adresi – Etna Maar - Ilica 82. Ovaj modni jubilej nisu propustila brojna imena društvenog života - Josipa Lisac, Antonia Matković & Aljoša Šerić (grupa Pavel), Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, Bianca Matković, Saša Šekoranja

etna maar, ilica 82

Na ovogodišnjem Cro A Porter-u dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, koja radi i djeluje pod imenom Etna Maar, predstavila je slavljeničku kolekciju za jesen/zimu 2015./16. pod nazivom ''Cosmic Attraction with Etna Maar". Upravo ova jubilarna kolekcija na jedinstven način objedinila je viziju branda Etna Maar i kroz ovo modno putovanje pokazala kako se njena inspiracija mijenjala, ali uvijek ostala vjerna svojim modnim načelima i korijenima. Prepoznatljiv rukopis, ali uvijek interpretiran na pomaknut i suvremen način, dokaz je kako je modna evolucija brenda Etna Maar vječna i beskompromisna.

etna maar, ilica 82

etna maar, ilica 82

Tihana Harapin Zalepugin i Andrijana Subotić Pjajčik - Etna Maar

Kao i kod svake kolekcije, Etna Maar naglasak stavlja na odabir materijala, te tako i u ovoj kolekciji koristi efektne vunene tkanine, neopren, umjetno krzno, dok su sami krojevi naglašeni upotrebom voluminoznog pletiva. Krojevi su i dalje skulpturalni s naglašenom formom, ali opet s dozom elegancije jer u ovoj kolekciji stavlja naglasak na privlačnost između žene i muškarca. 

etna maar, ilica 82

Etna Maar i grupa Pavel

etna maar, ilica 82

Josipa Lisac

etna maar, ilica 82

Etna Maar i Saša Šekoranja

etna maar, ilica 82

Jacques Houdek i Etna Maar

etna maar, ilica 82

Mara Bratoš i Zvončica Vučković

Po prvi puta dizajnerica je predstavila i nekoliko muških modela te na konstruktivan način razotkrila privlačnost između žene i muškaraca. Upravo ta privlačnost prisutna je i u modelima koje dizajnerica svake godine dizajnira, jer njeni klijenti već se 10 godina vraćaju upravo toj privlačnosti koja ih veže. Crna boja je bila i ostala inspiracija dizajnerici, tako da je i ova kolekcija dominantno crna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.