Ikona hrvatske mode, dizajnerica Loredana Bahorić za Charlie Design, za ovo je ljeto dizajnirala bajkovite paučinaste i prozračne komade koji će vas spasiti od vrućine i pretvoriti u najposebniju fashionisticu u gradu

charlie design kolekcija ljeto 2010

Loredana Bahorić ostaje vjerna svojim prepoznatljivim estetskim odrednicama - minimalizmu i monokromnosti. Ljetna kolekcija s potpisom Charlie Design (brandom koji je Loredana utemeljila prije više od 20 godina, otvorivši prvi butik u rodnom Šibeniku), čitava je u znaku njene omiljene (ne)boje - bijele te avangardnih krojeva. Osjeća se lagani dašak inspiracije koji Loredana crpi, među ostalim, i iz radova svojih omiljenih dizajnera poput Rei Kawakubo/Comme des Garçons, Yohjija Yamamota, pa čak i Jil Sander.

charlie design kolekcija 2010

Fascinira nježnost, ženstvenost i senzualnost Loredanine odjeće koja je uvijek van svih trendovskih tokova - jedinstvena modna priča u kojoj je nosivost jednako važna kao i vizualna eksperimentalnost.

charlie design kolekcija 2010

Čistoću i jednostavnost njene ovosezonske kolekcije na ponekim komadima dinamizira tek lagani dodir vrlo decentnih crnih printeva - nježnih crnih linija koje samo potenciraju krhkost i poetičnost odjeće. Poklonite li samoj sebi nešto iz Loredanine kolekcije, bit će to fashion-komad koji će vam obilježiti ljeto i koji će svi primijetiti.

www.charlie-design.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.