Fashionistice pozor! HP se odlučio za originalan i revolucionaran kreativni iskorak na domaćem tržištu spojivši modu i vrhunsku tehnologiju - i naši će laptopi od sada moći biti odjeveni u printove Roberta Severa. Baš cool

robert severPovodom hrvatskog lansiranja prijenosnih računala za privatne korisnike, posebno HP Pavilion dv6 i Compaq Presario CQ61, HP se odlučio za originalan i revolucionaran kreativni iskorak na domaćem tržištu spojivši modu i vrhunsku tehnologiju.

Robert Sever svoj je, sada već kultni modni brand, osnovao 2001. godine i dosada je uspješno prikazao 18 kolekcija koje su naišle na veliko odobravanje publike i kritike.

Njegove ideje modnih dodataka gotovo preko noći postaju pravi modni hit dok iz kolekcije u kolekciju hrabro eksperimentira s maštovitim grafičkim izražavanjem kojim u posljednje vrijeme sve više intrigira sferu produkt dizajna. 

Povodom suradnje na dizajniranju grafika za skinove novih HP modela prijenosnih računala, Robert Sever je izjavio: Izuzetno sam sretan što sam dobio priliku aktivno sudjelovati u projektu koji predstavlja sinergiju između mode, umjetnosti i tehnologije. Kroz suradnju s tvrtkom HP željeli smo prikazati kako moda, sama po sebi, nadilazi granice odjeće te se može vrlo lako transformirati u područje produkt dizajna. Osmislio sam dvije ilustracije koje obiluju bojama i različitim motivima sa ženom kao glavnom inspiracijom. Spomenuta sinergija postignuta je kontrastom između motiva žene, prirode i tehnologije.

Vrlo atraktivna i originalna prijenosna računala u limitiranoj seriji bit će dostupna u Hrvatskoj od studenog ove godine na prodajnim mjestima HP-ovih partnera: Arhiteh, Eurotrade, Konikom, Links, Makromikro, Mikronis, Prosat, Ventex te Technomax i sigurno će osvojiti veliki broj poklonika kvalitetne tehnologije u sasvim novoj kreativnoj dimenziji.

hp laptop s printom roberta severa

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.