GLAMI.hr ima genijalnu opciju koja vam pomaže pronaći bilo koji modni komad u samo nekoliko sekundi. Sve što trebate je stisnuti ikonu kamere koja se nalazi u sklopu tražilice te učitati snimku zaslona ili uslikati fotografiju modnog komada koji vas zanima. I modne muke prestaju...

glamihr modna trazilica

Nekada vidimo modne komade koji nas oduševe i poželimo imati upravo isti takav, ili barem sličan, kako bismo ga mogli stilizirati na svoj način. No, možemo naići na problem ako ne znamo gdje kupiti proizvod koji nam ne silazi s misli, na primjer kada je iznimno jedinstven ili rijedak, brending nije vidljiv, samo smo ga vidjeli u magazinu ili najčešća situacija u današnje vrijeme – influenceri nisu označili brend na fotografiji. Zahvaljujući tehnologiji koja se neprestano razvija, s njom se razvija i modna industrija. Za sve navedene situacije postoji genijalno rješenje koje može brzo riješiti svaki sličan modni problem.

glamihr modna trazilica

GLAMI.hr, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, je razvila odličnu novu opciju. Sada praktički možete imati Shazam za modne proizvode! Na GLAMI.hr platformi, uključujući i web i mobilnu verziju, postoji opcija Vizualnog pretraživanja koja spašava stvar jer možete potražiti omiljene modne komade uz pomoć fotografije. Sve što trebate je stisnuti na ikonu kamere koja se nalazi na glavnom sučelju web stranice u sklopu tražilice ili na dnu zaslona u sklopu mobilne verzije, te učitati snimku zaslona ili uslikati fotografiju modnog komada koji vas zanima. U samo nekoliko sekundi pojavit će vam se prijedlog sličnih ili istih proizvoda. Uz to ćete moći vidjeti i online trgovine u kojoj su proizvodi dostupni, u kojim veličinama i koje su cijene. Zar nije to odlično?

glamihr modna trazilica

Svatko tko voli modu ili je samo zainteresiran za nešto specifično, obožavat će ovu opciju. Svoje omiljene komade možete pronaći bilo kada i bilo gdje. Traženje modnih proizvoda i kupovina su mnogo lakši, a istovremeno imate mogućnost usporedbe različitih ponuda i odabira one koja vam najviše odgovara. Izgradite svoju garderobu kao profesionalci i iskoristite ovu opciju kao svoje “tajno oružje” za pronalazak svega što želite.

glamihr modna trazilica

Osim ove pametne i jednostavne opcije za pronalazak i otkrivanje modnih proizvoda, GLAMI.hr također pomaže u otkrivanju najboljih ponuda uz pretraživanje različitih kategorija koje mogu biti vrlo specifične – od muških do ženski proizvoda, od stilova do trendova, od materijala i boja do sezona. Na jednome mjestu okupljeno je više od 5.200 brendova i više od 70 e-trgovina. Neka vaš online shopping bude intuitivan i inteligentan, uz dozu zabave!

Saznajte više na GLAMI.hr ili na GLAMI mobilnoj verziji, besplatnoj za preuzimanje za iOS i Android uređaje. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.