Fashion&Friends, kao najpoznatiji multibrand store, u svojoj ponudi donosi i atraktivne UGG te MOU modele za predstojeću zimu. Pa da vidimo kakve nam ove sezone omiljene tople čizme predlažu ova dva slavna brenda...

mou cizme

Neodoljiva MOU kolekcija za jesen/zimu 16. predstavlja modele atraktivnog dizajna koji je dodatno naglašen kroz nove MOU modele koji odišu komforom te nadmoćnom stilskom impresijom. MOU bira samo najkvalitetnije materijale poput vrhunske kože, ali i drugih prirodnih materijala. Ovaj brand se ističe po specifičnom, ekološkom načinu proizvodnje čizama od prirodnih materijala. Udobnost, funkcionalnost i izdržljivost u kombinaciji s bogatim uzorcima, bojama i materijalima predstavlja MOU kao idealnu zimsku obuću.

tople cizme

Gotovo četiri desetljeća nakon što su UGG modeli pokorili svijet, poznati brand predstavlja novi klasik koji će zasigurno zavladati modnim svijetom. U pitanju je čizma koja spaja inovativnu tehnologiju otpornu na vodu i prljavštinu, još jedan novitet koji će oduševiti zaljubljenice u UGG svakako je činjenica da je novi model lakši od dosadašnjih, međutim UGG ostaje vjeran klasičnom modelu te zadržava crte i oblike po kojima je i prepoznatljiv.

tople cizme

tople cizme

tople cizme

Cijena MOU modeli: 2.100 i 2.020 kn
Cijena UGG modeli: između 1.520 i 1.900 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.