Nakon Los Angelesa i New Yorka, sinonim za vrhunski dizajn i funkcionalnost, Porsche Design, predstavio je svoju najuzbudljiviju modnu avanturu i hrvatskom tržištu, kreaciju prve ženske torbice – TwinBag. Kolekcija torbi o kojoj bruje svi važniji svjetski magazini predstavljena je u hotelu Esplanade

porsche design twinbag

Porsche Design TwinBag revolucionizira žensku strast prema torbicama, kombinacijom dizajna i funkcionalnosti na sebi svojstven način. Projektno, inovativno i čisto. Glavna novina koju TwinBag donosi je dvostruki koncept nošenja koji omogućuje jednostavnu promjenu iz ručne torbe u torbicu preko ramena. Tako je moderan, dnevni i casual look moguće brzo i jednostavno transformirati u elegantno izdanje za večernje izlaske.

porsche design twinbag
    Edita Misirić i Antonija Stupar Jurkin oduševljene su Porsche Design TwinBag torbama

Jednostavne linije i "double function" nošenje, pomno odabrani materijali i visoka kvaliteta ručne izrade TwinBag-a odražavaju nepogrešiv Porsche Design potpis. Ove luksuzne torbe izrađene su od najfinije kože i upotpunjene visokokvalitetnim metalnim detaljima. Vrhunska izvedba TwinBag-a je povjerena ručnom radu najvještijih majstora Firenze.

Istovremeno s ostatkom svijeta,  od 1. ožujka i u Hrvatskoj počinje službena prodaja TwinBag-a. U svim Porsche Design trgovinama cijena TwinBag-a kretat će se od 9.700,00kn, ovisno o modelu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.