Otmjen i raskošan FREYWILLE nakit savršeno se uklapa u bajkovito ruho nadolazećih blagdana. Ovaj austrijski brend inspiraciju za svoj svečani editorial nalazi u sentimentalnim nanosima koje budi mondeni život 20-ih godina prošlog stoljeća , a zanimljivo je da za lokaciju snimanja bira hotel Esplanade, zagrebačku oazu luksuza i jedan od najljepših art deco interijera u ovom djelu Europe

freywille art deco

Naglašena umjetnička i simbolička dekorativnost FREYWILLE kolekcija uz čarobne teksture i elegantne kreacije, odlična je suvremena interpretacija razdoblja inventivnosti i maštovitosti , duha poletne lakoće življenja kada je rođena nova, smjela žena, izgledom i ponašanjem. Uz inspirativne odjevne kombinacije koje odišu elegancijom i profinjenošću, bezvremenski FREYWILLE nakit oduševljava vječno rascvjetanim motivima secesije.

freywille art deco

Blistave zlatne linije sinkopiranog ritma seta Adele Bloch Bauer simbol su blagostanja i prosperiteta, dok bujni, jarko crveni i zeleni ornamenti seta Hope nose poruku optimističnog pogleda na budućnost i nadu, kao duhovnu kariku koja nas okružuje s ljubavlju. Nježno ružičaste nijanse FREYWILLE kolekcije Pepita Rose Pastel pozivaju na bijeg u romanticizam i prepuštanje nostalgičnim osjećajima, te su simbol zahvalnosti i sreće.

freywille art deco

Ova idilična FREYWILLE kompozicija rezultat je još jedne uspješne kreativne sinteze sa sjajnim Petrom Trbovićem odgovornim za styling i umjetničko vodstvo te vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić zaslužnim za izvanredne fotografije visoke estetske vrijednosti i snažnog emotivnog naboja. Make-up artist Simona Antonović i make-up assistant Maja Antonović pobrinule su se za savršenu šminku, a divne frizure potpisuje Dijana Katić za Frizerski studio Di. U ulozi modela odlično su se snašle prelijepe FREYWILLE ambasadorice za Sloveniju, Nataša Pinoza i Manca Izmajlova.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.