Na press konferenciji uoči održavanja 7. Modnog ormara, jedine strukovne modne manifestacije u Hrvatskoj koja traje tijekom cijelog mjeseca studenoga, prof. Nina Režek s Tekstilno-tehnološkog fakulteta, "mama" Modnog ormara, istaknula je kako je ovogodišnji Modni ormar pod temom 65. godišnjice New Looka i Christina Diora

7 modni ormar, 2012
    Nina Režek, Martina Herak i Karin van den Berg

Ove godine, od 6. do 30. studenoga, održat će se sedmi po redu Modni ormar, jedino strukovno modno događanje i natjecanje neprofitnog karaktera, koje i ove godine donosi niz izložbi, radionica, modnih revija i bogatih događanja, uz dvije središnje modne revije 15. i 16. studenoga u zagrebačkoj Kockici.

7 modni ormar, 2012

Također, ove godine Modni ormar dobio je novog partnera - svoju potporu pružio mu je i jedan od najbrže rastućih luksuznih hotelskih brendova tijekom prošlog desetljeća – DoubleTree by Hilton. Modni ormar i hotel DoubleTree by Hilton Zagreb udružili su se u organizaciji natječaja izrade dizajnerskog rješenja OXBO pregača za restoran OXBO Urban Bar & Grill smještenog u sklopu hotela. Naime, od 22. listopada do 2. studenoga, mladi dizajneri s Tekstilno-tehnološkog fakulteta imaju priliku predati svoja idejna rješenja za dizajn OXBO pregače, a najbolji radovi kao i pobjednik natječaja bit će predstavljeni na završnoj modnoj reviji koja će se održati 16. studenoga.

"Iznimno smo ponosni što imamo priliku pružiti našu potporu ovako kvalitetnom projektu poput Modnog ormara s kojim dijelimo iste vrijednosti u koje vjerujemo kao što su profesionalizam te pružanje visoke kvalitete usluga kao standarda", izjavila je Karin van den Berg, direktorica hotela DoubleTree by Hilton Zagreb povodom najave suradnje.

O pobjednicima ovogodišnjeg Modnog ormara će, kao i svake godine, odlučivati modni stručnjaci sastavljeni od uglednih međunarodnih modnih imena te domaćih modnih znalaca. I ove je godine u žiriju Modnog ormara i glavna urednica portala Femina.hr - Zora Bjelousov.

Već se znaju i mladi studenti - budući modni dizajneri - koji su ovogodišnji Ormarovi finalisti. To su redom:

JELENA MATAS
ANA BOGDAN I MAJA RAOS
VANJA VESELIĆ
BARBARA RADELJA
DAMIR BEGOVIĆ
MARTINA FRKETIĆ I DIANA DRAGIŠIĆ
VALINEA VINGER
PETRA VULETIĆ I SAŠA HORTIG
LUCIJA VRCIĆ
PAVLA ALEKSIĆ
MARINA BOGDANIĆ
MARKO PETRIĆ
DENIS RISTIVOJEVIĆ I ANTONIO MOHENSKI
KRISTINA IVKOVIĆ
DOMINIKA MANDIĆ
IVA LUKIĆ I MAJA VUKOVINSKI
TINA BUŽDON I IVANA JELUŠIĆ

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.