Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović donosi lookbook i nudi vam  modne kombinacije idealne za ovo ljeto. Bilo da je riječ o dnevnoj varijanti, poslovnom izgledu ili večernjoj zabavi dizajnerica nudi besprijekornu gracioznost i ženstvenost od koje ne odstupa ni u ovoj kolekciji. Idealan balans bezvremenske klasike pomiješan sa suvremenim dizajnom zasigurno će biti prvi odabir svih žena koje su u potrazi za jednostavnom elegancijom

lei lou by alex dojčinović, ljeto 2013

Upravo Aleksandra svojim radom oduvijek je bila sinonim za modernu ženstvenost,  gdje je individualna pristup u odijevanja  uvijek bio ostavljen  ženi  da ga sama  istraži i istakne načinom na koji ga ona nosi, bilo konstrukcijom, bilo koloritom ili formom.

lei lou by alex dojčinović, ljeto 2013

lei lou by alex dojčinović, ljeto 2013

lei lou by alex dojčinović, ljeto 2013

Ovom ljetnom kolekcijom lagano dominira retro prizvuk koji u kombinaciji s jarkim bojama, bojama pudera, pastelno rozom, sunčano žutom ili floralnim uzorkom dobiva suvremeno lice. Volani su i dalje okosnica Aleksandrinog rada  koji svojim volumenom naglašavaju ljepotu samog dizajna, dok novost su hlače širokog kroja i jarkih boja koje se mogu kombinirati bilo s bluzama istog uzorka ili samostalno.

Upravo ovom pričom Aleksandra je najavila ekspanziju svog rada, te će  06.09.2013. na prestižnoj lokaciji u Stuttgartu otvoriti svoju prvu trgovinu van Hrvatske.

Model: Lucija Beden, Talia Models
Photo: Goran Matijašec
Kosa: Kevin.Murphy Croatia
Cipele: Stiefelkönig
Nakit: Nicolas Concept Store

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.