Sanja Dujmović svojim nas je La jupe kreacijama još prije nekoliko godina uvela u bajkoviti svijet ženstvenih linija koje naglašavaju individualnu ljepotu, eleganciju i posebnost svake žene. Ove godine predstavlja glamurozne haljine inspirirane ženskom snagom i nježnošću. Kako ih nositi, pokazala je poznata modna influencerica Dona Lugonja Petković

la jupe haljine

Modni brend La jupe prisutan je od 2015. godine i dosad je stekao veliki broj vjernih klijentica koje njihove haljine biraju za različite prilike, bilo da se radi o najsvečanijim životnim događajima, važnim poslovnim situacijama ili svakodnevnom osobnom stilu. Bez obzira na prigodu, La jupe je dokazao da su njihove haljine prikladne za različite događaje, a da pritom ne kompromitiraju vlastiti stil i klasičnu eleganciju. 

la jupe haljine

Nova kolekcija haljina inspirirana je podjednako ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti te klasičnom ljepotom i suvremenošću. U ulozi ambasadorice ženstvenosti i graciozne ljepote našla se Dona Lugonja Petković, jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica, koja savršeno nosi novu La jupe kolekciju haljina i s lakoćom je prenijela svu čaroliju i profinjenost blagdana.

la jupe haljine

Predstavljena kolekcija posebna je po odvažnim linijama koje nikada ne otkrivaju previše već decentno ističu ženske obline prateći liniju tijela, ali uvijek s naglašenom dozom romantike. Posebnost ove kolekcije su ženstvene haljine koje stvaraju efekt glamura i svečanosti. 

la jupe haljine

U prikazanim kreacijama, La jupe jako dobro balansira različite materijale i boje s čipkom, perlicama i šljokicama, nabranim rukavima i dužinama haljina, te demonstrira mnoge novitete njihovog izričaja za koje smo sigurni da će se vrlo brzo naći u mnogim ormarima poznatih Hrvatica i svih zaljubljenica u modu. Svaka se haljina savršeno uklapa u blagdansku bajkovitu atmosferu, ali i u druge svečane dnevne i večernje prilike u kojima ćete poželjeti zasjati i osjećati se dobro u svojoj koži. 

la jupe haljine

Kvalitetni i fini materijali, vrhunska izrada i potpuna pažnja posvećena svakom detalju zaštitni su znak branda La jupe u kojem se posebno ponose osobnim pristupom klijenticama. Haljine se ručno šivaju, a proces izrade svake haljine je personaliziran.

Svoju haljinu možete potražiti na web stranici La jupe ili na Instagram profilu brenda. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.