Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života. Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života

havaianas 2017

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala.

havaianas 2017

havaianas 2017

havaianas 2017

Havaianas Slim Cool - neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

havaianas 2017

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.