Slavni hrvatski modni brand Boudoir, iza kojeg se kriju sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, upravo lansira novu kolekciju za proljeće/ljeto 2011., nazvanu Queen of Hearts. Iako je prepuna tila, volana i okupana nježnim bojama, kolekcija je prezentirana kroz provokativnu kampanju čiji je središnji moment - krvavo svinjsko srce

boudoir, proljeće-ljeto 2011

Volite li raskošne, maštovite haljine koje će istaknuti vaše adute na decentan način, oduševit će vas nova kolekcija dizajnerskog tandema Boudoir. U skladu sa svojim prepoznatljivim estetskim rukopisom, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, donose još jednu ženstvenu i nježnu kolekciju za sve ljubiteljice romantike.

boudoir, proljeće-ljeto 2011

U želji da dočaraju posvemašnju iskrenost svoje kampanje, i ujedno u skladu s nazivom Queen of Hearts (Kraljica srca), Boudoir nam kolekciju predstavljaju kroz vrlo provokativnu kampanju. Manekenka Alma Cerić pozira s pravim svinjskim srcem u rukama. „Srce simbolizira ono ljudsko i nosi vrlo jasnu poruku...", objašnjavaju sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić. Hoće li poruka baš svima biti jasna, ne znamo. Svakako ovakav se marketinški potez nimalo neće svidjeti udrugama za zaštitu životinja.

boudoir, proljeće-ljeto 2011

No, u jedno smo sigurni - sestre Boudoir su očigledno jako odlučne u želji da nam upečatljivo prenesu svoje modne vizije i u skladu s time objašnjavaju: „Queen of Hearts želi vas probuditi, ona vas želi šokirati i osvijestiti! Ona poklanja svoje srce doslovno, usprkos svemu i u prkos svima! Ne okreće glavu i ne traži sporedni put iako za srce izvađeno iz prsnog koša nema spasa, pa ni za nju samu... Ovom doslovnom interpretacijom izjave ljubavi modni dvojac Boudoir odgovara na glavni problem društva i govori beskompromisno i bez očekivanja ''Dajem ti svoje srce...''.

Fotograf: Mladen Šarić
Model: Alma Cerić
Kosa: Ruža Institut Kerastase
Make-up: Sanja Hrstić Kuterovac

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.