S.dress, modni brend Lane Biondić, otvorio je spektakularnu prvu večer Dreft Fashion Weeka Zagreb u Hypo Centru. Lanin modni koncept koji osvaja domaće, ali i strane fashionistice, se po prvi puta predstavio modnom revijom i to u najboljem mogućem obliku. Revijalni dio bio je podijeljen u tri zasebne modne cijeline za nadolazeće proljeće/ljeto 2014. godine

s dress by lana biondić

Najprije smo vidjeli klasičnu S.dress liniju pod imenom "Silhouette & Decolletes". Autorica S.dressa Lana Biondić modernu ženu vidi u seriji uglavnom jednobojnih, jednostavnih, ali vrlo efektnih bodycon haljina. S.dress opravdava svoj prvotni naum da je to haljina koju svaka žena mora imati. Uz jednobojne, na početku smo vidjeli i nekoliko color-block elemenata na već poznatim modelima u sasvim novim, proljetnim bojama, a bile su tu i hlače te nekoliko zanimljivih multifunkcionalnih komada.

s dress by lana biondić

s dress by lana biondić

Novost u S.dressu jest druga predstavljena linija, a to je S.body i S.beach - kolekcija vrlo interesantnih kupaćih kostima koji su odisali vintage i pin-up elemenetima. S.dress kupaći kostimi namijenjeni su svim ženama jer pokrivaju kritična mjesta, a otkrivaju dijelove koje do sada nismo često naglašavali - poput struka. Modeli na pisti pokazali su i multifunkcionalnost pojedinih komada pa su donji dijelovi kupaćih kostima postajali suknjice, a parei haljine.

s dress by lana biondić

s dress by lana biondić

Za kraj, imali smo prilike vidjeti i novu liniju, S.defile koja je glamur s crvenih tepiha predstavila na savršeno jednostavan način. Zaboravite duge, raskošne haljine s metrima i metrima materijala jer ćete u S.dress defile haljini definitivno biti kraljica crvenog tepiha. Duge, jednostavne i vrlo seksi jednobojne haljine idealne su za fina večernja izdanja i sigurni smo kako ćemo ih često viđati na domaćim poznatim damama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.