Sinoć je svečanim otvorenjem izložbe studenata dizajna i gostiju u Centru za dizajn HGK započeo još jedan mjesec mode - Modni ormar je po 8. puta otvorio svoja vrata i tijekom čitavog će studenoga obogatiti Zagreb nizom izložbi i radionica. Vrhunac su, dakako, modne revije koje se ove godine iz Kockice sele u Zagrebački plesni centar u Ilici

8. modni ormar

Najpoznatije hrvatsko strukovno modno događanje neprofitnog karaktera - Modni ormar - sinoć je otvario svoja vrata po osmi puta svečanim otvorenjem izložbe studenata tekstilnog dizajna i njihovih gostiju u Centru za dizajn Hrvatske gospodarske komore. Tijekom mjeseca studenoga ponovno ćemo imati priliku vidjeti nove kreacije, ideje i koncepte mladih dizajnera s Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu, ali i ostvarenja njihovih starijih etabliranih kolega. Danas se program Modnog ormara nastavlja izložbom Nataše Svekler u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14) u 19h. Dakako, najzanimljiviji dio slijedi od četvrtka do subote kada će se održavati revije u Zagrebačkom plesnom centru i kada će svoje kreacije predstaviti studenti TTF-a te njihovi stariji diplomirani kolege. 

Mladi dizajneri svoje će modele predstaviti domaćem žiriju, u kojem je i ove godine, među ostalima, i glavna urednica Femine.hr Zora Bjelousov, te međunarodnom žiriju koji će jednom od njih dodijeliti nagradu Kaat Tilley, nazvanu po iznenada preminuloj belgijskoj modnoj dizajnerici koja je bila redovita članica Ormareva žirija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.