Za ljetnu sezonu, hrvatski modni brand predstavlja novu kolekciju s 40 novih vizuala. Fotografije su jednostavnog i suvremenog izričaja, u prepoznatljivom stilu koji brand njeguje već 21. godinu

robert sever 4,22 resort

Kolekciju u kojoj je dominantna haljina kao okosnica ljetnog stila, brand predstavlja u nekoliko sekcija različitih uzoraka i boja. Od sitno floralnih retro uzoraka preko vividnih egzotičnih cvjetova, kolekcija se upotpunjuje sve do printa apstraktno oslikanog uzorka cvijeća, nudeći izbor za svaku ženu i njene vizualne preference.

robert sever 4,22 resort

"Ovo doba godine idealno je za stilske igre - svi se volimo više presvlačiti, a pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo ljetni više nego dobrodošla. Prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda, tako da bi one uživale u svim prilikama za koje izaberu naš dizajn. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo što im to možemo omogućiti i ovog ljeta", ističe Robert Sever.

robert sever 4,22 resort

Vrlo elaborirana i  raskošna kolekcija dolazi u više od 100 novih artikala, koji su vizualna igra različitim temama i inspiracijama. Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci, jasan je pokazatelj RS estetike koja je uvijek ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. 

robert sever 4,22 resort

Pri izboru materijala dizajner se uvijek vodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze te lepršave chiffone. Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki.

robert sever 4,22 resort

"Snimajući fotografije za kolekciju, imao sam kao ideju uhvatiti upravo ono što najviše volim kod žena, a to su snaga i  energija u kombinaciji s klasičnom ljepotom i ženstvenošću. Upravo sam u radu s četiri različita modela želio proslaviti različitost ženske ljepote, naglašavajući svojim radom sve ono najljepše u njihovim karakteristikama", zaključuje Sever. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.