Nakon uspješne jesenske kolekcije na police je stigla nova The Big Blue kolekcija za sezonu proljeće / ljeto. Kolekcija je izrađena od prirodne ovčje i goveđe kože, a gumeni đon i anatomski uložak dodatno jamče udobnost koju ste navikli osjetiti u našoj obuć

borovo the big blue

Kolekciju čine šest predivnih modela koji dolaze u četiri čarobne boje - žutoj, crvenoj, modroplavoj i bež, a notu luksuznog sjaja daju dva modela u srebrnoj i zlatnoj boji. Dva različita modela i široka paleta boja savršeno nadopunjuju razne odjevne kombinacije ove sezone, a čiji dizajn potpisuje Andrea Roškar. Klasični model na vezanje izbor je mnogih, dok moderan model s elastičnom trakom koketira sa sportskom elegancijom.

borovo the big blue

borovo the big blue

The Big Blue kolekcija namijenjena je svim ženama koje vole udobnost i biraju opušteni stil. Svaki par obuće izrađen je ručno što ga čini unikatnim primjerkom, a za čiju su izradu korišteni prirodni materijali.

borovo the big blue

Fotografije kampanje snimljene su pod budnim okom fotografa Alana Matuke, a u prirodnu rapsodiju Bundeka uklopljene su stilske odrednice te šminka za koju je zaslužan Hrvoje Vukov. Modeli, Denisa Magličić i Matea Bagarić, prenose casual i mladenački stil.

The Big Blue kolekcija dostupna je u Borovo prodavaonicama po cijeni 399,00 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.