Baby Lasagna pobijedio je na Dori 2024. pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. Tom pobjedom Hrvatska je skočila na drugo mjesto na kladionicama, a tome je uz pobjedničku pjesmu sigurno pridonio i jako dobro osmišljen scenski nastup upotpunjen zanimljivim stylingom

dora 2024 styling baby lasagna

Baby Lasagna osvojio je još jednu nagradu te je u njegove ruke otišla nagrada Looksy by Sensation! za najbolji styling na Dori 2024. Tako su odlučili glasovi stručnog žirija, urednika te čitatelja portala eurosong.hr. Na sceni Dore predstavio se u kožnatom prsluku ispod kojeg je top sa srebrnim karikama, puf bijelim rukavima te izblijedjelim trapericama. Styling je upotpunjen vojničkim čizmama i čoker ogrlicom, a cjelokupan outfit djelo je mlade dizajnerice Valentine Pliško. Drugo mjesto pripalo je Natalie Balmix, dok je treće mjesto zauzela MARCELA.

dora 2024 styling baby lasagna

"Ideja je bila da je styling inspiriran Istrom i istarskim elementima, da mogu doći i etno rukavi, ali da ima i rock elemenata. Zvijezda vodilja je bila spojiti etno i rock'n'roll. Za Eurosong bi se volio držati ovog koncepta", naglasio je pobjednik Dore Baby Lasagna koji će nas predstavljati na Eurosongu u Malmöu.

A kako stylinge na Dori 2024. komentira stručni žiri? Neki su zadovoljni, neki malo manje.

"Moram priznati da zadatak nije bio lagan, ali sam top 3 odmah odabrala. Po meni jedini koji su se ove godine baš istaknuli i na kojima se najviše vidi promišljenost, kreativa i pristup jednoj Euroviziji. Natalie Balmix sam dala 16 bodova jer dugo nisam vidjela ljepšu šljokastu haljinu, čiji nisam inače fan, od kroja, preko rukavica, pa i istaknutih bokova, do detalja. O kosi i makeupu da ne pričam – prekrasno", rekla je Nika Turković, koja je oduševljena ovogodišnjim kreacijama.

dora 2024 styling baby lasagna

Mateja Sučević ne krije razočaranje viđenim stylinzima.

"Definitivno sam iznenađena koliko se izvođača odlučilo za all black outfite. Mislim da je nedostajalo mašte i zabave te sam pomalo razočarana cjelokupnim dojmom modnog dijela", prokomentirala je i dodala kako je opći dojam da su natjecatelji išli na sigurno, posebno muški dio ekipe.

dora 2024 styling baby lasagna

I Lora se posebno osvrnula na muške izvođače.
– Moram priznati, muški solo izvođači nisu baš bili odvažni u biranju kostima na ovogodišnjoj Dori i igrali su na sigurno crnim jednostavnim kombinacijama i ponekim detaljem. Drago mi je da se nagrađuje i ističe važnost kostimografije na sceni jer ona kreativno doprinosi u stvaranju cjeline svakog pojedinog nastupa. Nadam se da će u budućnosti Looksy nagrada biti sve veća i veća motivacija za izvođače da se kreativno afirmiraju i u ovom dijelu i ohrabre pokazati u odabiru svog kostima na što kreativniji mogući način", završila je.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.