Mlada dizajnerica nakita Irena Vučinić Ševerika već je jako dobro poznata u hrvatskih modnim krugovima. Njen nakit obožavaju trendseterice i sve žene koje znaju da je pomno odabran modni dodatak ključna točka na "i" svakog stajlinga. Uz Irenin nakit doista ćete privlačiti pozornost i osjećati se posebnom

irena vučinić art jewelry

Iz sezone u sezonu dizajnerica Irena Vučinić Ševerika fascinira nas svojim osebujnim komadima statement nakita, koji prije svega privlači nevjerojatno bogatim koloritom. Za ovo ljeto, Irena je pripremila još jednu kolekciju živih boja, koja će savršeno nadupunjavati ženstvene ljetne modne kombinacije. Žarko crvena, kobaltno plava, narančasta, tirkizna, žuta... - sve te vibrantne nijanse pretvaraju Irenin nakit u čistu "sreću" koju nosite oko vrata, na rukama ili na ušima... Njene ogrlice, narukvice i naušnice stvorene su da i najjednostavniji odjevni predmet osvježe i pretvore u cool kombinaciju.

irena vučinić art jewelry

irena vučinić art jewelry

irena vučinić art jewelry

I u ovoj kolekciji, Irena se osim žarkim bojama, poigrava cijelom lepezom najrazličitijih materijala i detalja, kombinirajući ih u dominantne i vesele oblike.

irena vučinić art jewelry

irena vučinić art jewelry    Nataša Janjić nosi jednu od Ireninih ogrlica

Detalji: Irena Vučinić Art Jewelry Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.