"Now is the time" je nova kolekcija hrvatskog ZASU nakita, koja je inspirirana trenutkom. Osjećati i živjeti svaku sekundu, stvoriti trenutke za pamćenje... Ljeto je prepuno prilika, lijepih događanja, avantura, opuštanja, no ponekad zbog ubrzanog života koji vodimo tokom cijele godine, ne uspijemo u potpunosti doživjeti i osjetiti čari ljeta, trenutaka u kojima se nalazimo

isabella rakonic zasu

Kolekcijom dominiraju kristali koji nam pomažu da se opustimo, prepoznamo ljepotu, otpustimo brige i obrasce koji nas koče da osjetimo trenutak. Tu su i simboli u obliku privjesaka od srebra i zlata (pozlata) koji savršeno opisuju kvalitete koje mnogi od nas žele probuditi u sebi kako bi uspjeli zaustaviti trenutak. Kornjača je odličan primjer mudrosti, ona zna da se stvari dolaze u pravo vrijeme samo je potrebno da razvijemo strpljivost. Morska zvijezda ima predivno značenje, ona nas uči da uvijek slijedimo svoj unutarnji glas, izrazimo svoje osjećaje, intuiciju i budemo jedinstveni. Svaki komad nakita ima svoju priču, namijenu, ovisno o kristalima od kojih je izrađen. Zbog ovoga ćete imati snažnu povezanost s nakitom, osim što će se odlično uklopiti u svaki ljetni styling, pomoći će vam da privućete ili izrazite određene epitete - ljubav, opuštenost, avanturu, spontanost.

isabella rakonic zasu

Zaštitno lice kolekcije je predivna Isabella Rakonić. Ona u sebi nosi spoj ženstvenosti, ljepote, dječačke razigranosti, predivno je iznijela emociju cijele kolekcije. Fotografije i video potpisuje Karlo Richter, za make up i frizuru zaslužna je Mateja Nedoklan.

isabella rakonic zasu

Ideja editorijala bila je predstaviti jedan ljetni dan prepun trenutaka za pamćenje. Šibenska rivijera se savršeno uklopila kao lokacija za snimanje ove kolekcije jer pruža divne vizuale, lokacije od kojih ti zastane dah. Šibenski trg, jedan od najljepših primjera renesansnih trgova, predivno je dočarao glamur i eleganciju ljetne večeri. Brod Lirica (Vodice) ima predivnu energiju, snagu, odiše ljubavi koja je uložena u njega, i pomogao nam je da ispričamo priču o ljetnom putovanju, avanturi.

isabella rakonic zasu

ZASU nakit možete pronaći putem web stranice www.zasu.biz

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.