Haljine brenda Cataleya pravi su vjesnik ljeta, a sve zaljubljenice u ovaj brend razveselit će se novoj kolekciji prepoznatljive estetike, pomno biranih tkanina, divnih boja i besprijekorne izvedbe. Kampanja je snimana na vrhu otoka Mana, jednog od najljepših otoka Kornatskog arhipelaga

cataleya kolekcija 2022

Ruševine otoka Mana, jednog od najljepših otoka Kornatskog arhipelaga, napravljene za potrebe snimanja filma "Pobješnjelo more" iz 1959. godine poslužile su kao divan kontrapunkt bezvremenskoj eleganciji Cataleya kolekcije koju je predstavila Antonija Stupar Jurkin, već dugi niz godina zaštitno lice brenda. 

cataleya kolekcija 2022

I ova kolekcija predstavlja se vibrantnim, intenzivnim bojama koje prirodno vezujemo uz bezbrižne ljetne dane. Cataleya je već tradicionalno brend koji se oslanja na kvalitetnu tkaninu i izvedbu, bez suvišnih detalja. Krojevi su uvijek pročišćeni, lišeni ukrasa, ali ova kolekcija donosi i poneku novost. 

cataleya kolekcija 2022

Dizajnerica Martina Ješe, ukrasila je elegantnu haljina u ružičastoj boji koja prati liniju tijela, predimenzioniranom mašnom na leđima, a korzet haljina, pastelno roza boje, koja prati liniju tijela, midi dužine i voluminiziranim završetkom osvojit će svaku romantičarku.

cataleya kolekcija 2022

Zaštitni znak nove Cataleya kolekcije je i vrlo trendy, nojevo perje u pastelnim nijansama roza i plave boje, koje podsjećaju na ljetno nebo u suton, a duga haljina, sa sofisticiranim naborima i prorezom bit će savršena upravo za one trenutke nakon što sunce zađe, baš kao i cut-out glamurozna duga crvena haljina sa asimetričnim prorezom ispod grudi i dubokim prorezom sa strane.

cataleya kolekcija 2022

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.