U vremenu kada je moda pala u drugi plan i životni prioriteti nam se preslažu, novom kampanjom za kolekciju proljeće/ljeto 2020. za svoj brand BiteMyStyle dizajner Zoran Aragović dokazao je još jednom da moda doista mora biti dio današnjice jer može unijeti radost u naše živote i postati nam točka gledišta s koje ćemo prkositi ovim vremenima

bitemystyle kolekcija 2020

Kao savršena kulisa za snimanje BiteMyStyle kolekcije za aktualnu sezonu pokazao se interijer i eksterijer frizerskog salona Fabula de forma s kojim poznati dizajner Zoran Aragović već dugi niz godina surađuje na brojnim snimanjima i revijama.

bitemystyle kolekcija 2020

Kolekcija je koloristički podijeljena u dva dijela – jedan u pastelnijim tonovima i jedan u tamnijim u kojem dominiraju crna, tamnoplava i ljubičasta boja. Vođeni tom podjelom, stvarana je i kulisa kampanje.

bitemystyle kolekcija 2020

Za “topliju” modnu priču poslužila je pozadina s drvenim elementima, dok su drugoj pozadina bili metal i aluminij kao hladni materijali. S obzirom na to da je kolekcija inspirirana 80-im godinama i disco erom, i šminka i frizura prate motiv proljetno-ljetnih kreacija.

bitemystyle kolekcija 2020

Kosa je naglašenog volumena, tzv. afro looka, dok je make up koloristički jak s naglašenim očima. Kolekcija je vrlo nosiva, mladenačka, karakterističnih lepršavih i fluidnih formi s kojima Aragović i dalje koketira u kombinaciji s geometrijskim elementima prugica i točki. Novitet je da su sada izrađene u glitteru s kojim u obliku aplikacija ukrašava odjevne predmete. Upravo su šljokice ono što se dominantno provlači kroz cijelu kolekciju, pa su njima dekorirani ovratnici, manžete ili pak rubovi haljina i suknji.

bitemystyle kolekcija 2020

Sama scenografija kampanje je jednostavna, a fotografije prizivaju pozitivnu energiju 80-ih. Vraćanjem u prošlost, poruka je jasna – u trenucima kada nam je stres na vrhuncu, a briga postala dio svakodnevice, moramo izdvojiti vrijeme za sebe u kojem ćemo se zabaviti i osjećati poput disco dive spremne za party, naravno, uz mjere opreza. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.