Za novu ljetnu sezonu, popularan talijanski brand predstavlja upečatljivu i razigranu kolekciju koja mijenja modne trendove. Ikone koje su oblikovale 90-e u desetljeće podijeljeno između velike nostalgije i tehnološkog napretka, poslužile su kao glavna inspiracija za novu Sting kolekciju sunčanih naočala

sting_suncanenaocale_cijela

Crop topovi, nezavisna kina, grunge, pop, heavy metal, walkman, boombox i prvi CD-ovi nadahnuli su neodoljivo zabavnu seriju Sting modela za proljeće/ljeto 2015., koja zorno podsjeća na najparadoksalnije desetljeće 20. stoljeća. Elegantnom kolekcijom koja mijenja modne trendove, Sting još jednom potvrđuje da paradoksi mogu biti sama srž stila jer se neobični uzorci iznenađujuće savršeno uklapaju uz klasične okvire.

sting_suncanenaocale_cijela1

Modeli zaobljenog i tankog metalnog okvira podsjećaju na neke od najkultnijih TV likova iz 90-ih, a posebno su zanimljivi zbog korištenja neobičnog postupka za dobivanje promjenjive boje okvira te apliciranja niza maštovitih uzoraka. Panto oblik se, kao jedan od najprodavanijih modela, ove sezone vraća u modernom izdanju sa zrcalnim lećama u boji te kombinacijama različitih nijansi duž okvira i krilca. Povezivanjem jedinstvenih efekata i odvažnih boja dobiveni su atraktivni stilovi, idealni za stjecanje istinskog trendy statusa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.